Forró Kutya - HotDog

Érdekes kutyasztorik a nagyvilágból

Különleges, zajcsökkentő kutyaházat alkotott a Ford szilveszterre

Sokan izgatottan készülnek fel a szilveszteri ünnepnapra, amely egy  nagyon hangos hagyományt is magába foglal. Családunk háziállatai ilyenkor el akarnak menekülni a tűzijáték okozta fény és hanghatások miatt.

noise-cancelling-dog-kennel-ford-2.jpg

Annak ellenére, hogy az emberek számára szórakoztatóak lehetnek, a csillogó villogó robbanóanyagok rettenetesek, stresszel járnak és sok kutya számára fájdalmasak is. Ezért a Ford gyártója tervezett egy zajcsökkentő kutya kennelt, amely csendes visszavonulást biztosít az ünnepségektől.

noise-cancelling-dog-kennel-ford-1.jpg

A modern, minimalista kialakítású zajcsökkentő parafa panelek és egy automata ajtó ugyanazzal a zajszabályozó technológiával rendelkezik, amelyet a Ford a legújabb Edge SUV-ba épített.

 

noise-cancelling-dog-kennel-ford-3.jpg

A kennel nagy zajszintet észlel a beépített mikrofonokkal, majd ellentétes frekvenciákat bocsát ki, hogy törölje őket.

„Kíváncsiak voltunk arra, hogy az autónkban használt technológiák segítenek-e más helyzetekben élő embereknek” - mondja Lyn West, a Ford of Europe márkás tartalomkezelője.

„Úgy tűnt, hogy a kutyák és azok tulajdonosai stresszmentes újévi estéken tökéletesen alkalmazhatják az aktív zajvédő rendszerünket"

Az okos találmány az első olyan kezdeményezés a listán, amely azt vizsgálja, hogy az autóipari technológia hogyan segíthet megoldani a mindennapi problémákat. 

A Ford egy zajcsökkentő kutya kennelt tervezett, amely a kutyakölyköknek csendes visszavonulást biztosít a hangos tűzijátékoktól.

A bejegyzés trackback címe:

https://aforrokutya.blog.hu/api/trackback/id/tr7014519304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Forró Kutya - HotDog

Kutyafajták listája

Nincs megjeleníthető elem

Top 5

  1. Imádnivaló „Mickey Egér Kutya” - mesefilmbe illő bolyhos fülek
    Imádnivaló „Mickey Egér Kutya” - mesefilmbe illő bolyhos fülekA közelmúltban tett szert internetes hírnévre ez a kis aranyos kutya a “Mickey Egér” füle miatt. A 4 éves máltai és papillon keverék neve Goma, szürke füleivel pedig elkápráztatta a nagyvilágot,...
  2. Kutyamustra - elképesztő mekkorára nőhet egy ír farkaskutya!
    Kutyamustra - elképesztő mekkorára nőhet egy ír farkaskutya!Az ír farkaskutyák hatalmas múlttal és fenséges örökséggel rendelkeznek, amely időszámításunk előtt 391-re nyúlik vissza.  Ezt a kutyafajtát a Gael népcsoport előszeretettel alkalmazta...
  3. Különleges, zajcsökkentő kutyaházat alkotott a Ford szilveszterre
    Különleges, zajcsökkentő kutyaházat alkotott a Ford szilveszterreSokan izgatottan készülnek fel a szilveszteri ünnepnapra, amely egy  nagyon hangos hagyományt is magába foglal. Családunk háziállatai ilyenkor el akarnak menekülni a tűzijáték okozta fény és...
  4. Chunky - az étel egyensúlyozó csoda bulldog
    Chunky - az étel egyensúlyozó csoda bulldogElég tehetséges vagy ahhoz, hogy egyensúlyozz fél tucat fánkot az álladon? Chunky egy imádnivaló bulldog, mindannyiunkat ledöbbentett, ahogyan a különböző ételeket egyensúlyozza az állán és a mancsain...
  5. A kutya különböző személyiségei egy fotós szemszögéből
    A kutya különböző személyiségei egy fotós szemszögébőlMinden kutyatulajdonos egyetértett abban, hogy nincs is jobb barát, mint egy hűséges kutya. Ezzel így van a 21 éves cseh köztársasági világutazó és kutyafotós, Kristýna Kvapilová is, aki szabadidejét...

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása